Servicii

Activitatea medicala este structurata astfel incat sa permita investigarea completa a afectiunilor si tratarea eficienta a acestora, cat si profilaxia persoanelor sanatoare, sau aparent sanatoase cu factori predispozanti de imbolnavire (constitutionali genetici, surmenaj fizic si intelectual, sedentarism, tulburari functionale, activitate in mediu toxic), intr-o singura locatie, dedicata acestor proceduri. Principalele afectiuni tratate sunt cele reumatice, respiratorii, circulatorii, cardiovasculare, metabolice, diabetice, neurologice.
Ambulator de specialitate
Pentru setarea unor obiective realiste de reabilitare medicala trebuie evaluata corect starea de sanatate, potentialul fizic si psihic de recuperare a pacientului, gradul de implicare in programele de reabilitare.
Acte necesare pentru tratament ambulator sau internare:
- biletul de trimitere de la medicul de familie pentru reabilitarea medicala sau fizioterapie,
- cardul de sanatate,
- dovada calitatii de asigurat constand in adeverinta de salariat sau cupon de pensie,
- copie C.I.
Baza de tratament
Cardul necesar punerii in practica a programelor de recuperare medicala multidisciplinara este asigurat de o baza moderna de tratament, dotata specific, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 400mp.
Spitalul de recuperare
Situat intr-un cadru generos, inconjurat de spatii verzi, spitalul din Craiova reuneste specialitatile de reabilitare medicala, geriatrie si gerontologie, proceduri medico-balneare de terapie recuperatorie si fizioterapie, in regim ambulator sau cu spitalizare. Unitatea noastra medicala isi desfasoara activitatea intr-o cladire cu patru etaje, prevazuta cu lift si facilitati pentru pacientii cu nevoi speciale.

Persoanele internate beneficiaza de asistenta medicala permanenta. Spitalul de recuperare ofera servicii de spitalizare de zi sau continua, in contract cu CAS Dolj.