Spitalul Top Med Bunavestire

Spitalul asigura la solicitare servicii de cazare si pacientilor din ambulatoriu, precum si insotitorilor acestora .Sunt considerati insotitori urmatoarele persoane :cei care conduc ,preiau si insotesc pacientii catre serviciile medicale ,precum si persoanele care se deplaseaza in scop de informare ,documentare, pregatesc o posibila internare ulterioara.

Conditii externare : Medicul curant va aduce la cunostinta pacientului data externarii cu cel putin 24 ore inainte. La externare pacientul primeste urmatoarele documente:
Bilet medical de ieșire;
Scrisoare medicalã;
Rețetã medicalã;
Indicații privind regimul alimentar și de viațã;
Recomandãri privind tratamentul la domiciliu;
Reconsult dupã o perioadã stabilitã;
Concediu medical;
Se recomanda ingrijire medicala la domiciliu (daca este cazul), servicii ce pot fi oferite de furnizorii de ingrijiri la domiciliu;
Ambulator de specialitate
Pentru setarea unor obiective realiste de reabilitare medicala trebuie evaluata corect starea de sanatate, potentialul fizic si psihic de recuperare a pacientului, gradul de implicare in programele de reabilitare.
Acte necesare pentru tratament ambulator sau internare:
- biletul de trimitere de la medicul de familie pentru reabilitarea medicala sau fizioterapie,
- cardul de sanatate,
- dovada calitatii de asigurat constand in adeverinta de salariat sau cupon de pensie,
- copie C.I.
Baza de tratament
Cardul necesar punerii in practica a programelor de recuperare medicala multidisciplinara este asigurat de o baza moderna de tratament, dotata specific, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 400mp.
Spitalul de recuperare
Situat intr-un cadru generos, inconjurat de spatii verzi, spitalul din Craiova reuneste specialitatile de reabilitare medicala, geriatrie si gerontologie, proceduri medico-balneare de terapie recuperatorie si fizioterapie, in regim ambulator sau cu spitalizare. Unitatea noastra medicala isi desfasoara activitatea intr-o cladire cu patru etaje, prevazuta cu lift si facilitati pentru pacientii cu nevoi speciale.

Persoanele internate beneficiaza de asistenta medicala permanenta. Spitalul de recuperare ofera servicii de spitalizare de zi sau continua, in contract cu CAS Dolj, cu preturi de la 55lei/zi.